Forfatter
Tittel
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken inneholder enkle oppskrifter på ulike bakverk, blant annet grovt brød med bygg og havre, loff og pizza. Oppskriftene er tilrettelagt av profesjonelle bakere og er merket med hvor grove de er. I tillegg gis leseren innblikk i hvordan kornet produseres, foredles og brukes. Boken inneholder også informasjon om råvarene, aktuelt stoff om brød og korn i et sunt kosthold og baketips. Boken er laget av Opplysningskontoret for brød og korn og lederen for bakelandslaget, Andre Løvaas har bidratt med mange av oppskriftene.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00118891
*008 a 0 00nob 2
*015 $a0241471$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8188-024-5$bib.$cNkr 279.20
*08231$a641.815$zh$25
*090 $c641.815$dN
*100 0$aNordbø, Torunn$jn.
*24510$aNybakt til alle måltider$cTorunn Nordbø ; foto: Studio Dreyer Hensley
*260 $aOslo$bVersal$c2009
*300 $a223 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aBoken inneholder enkle oppskrifter på ulike bakverk, blant annet grovt brød med bygg og havre, loff og pizza. Oppskriftene er tilrettelagt av profesjonelle bakere og er merket med hvor grove de er. I tillegg gis leseren innblikk i hvordan kornet produseres, foredles og brukes. Boken inneholder også informasjon om råvarene, aktuelt stoff om brød og korn i et sunt kosthold og baketips. Boken er laget av Opplysningskontoret for brød og korn og lederen for bakelandslaget, Andre Løvaas har bidratt med mange av oppskriftene.
*650 1$aBaking$1641.815$2BS$9nor
*850 $aÅmli
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening