Åmli folkebibliotek

Matvarekunnskap: kokk-, servitør- og husstellfag
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Matvarekunnskap: kokk-, servitør- og husstellfag
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk
Hylleplassering
  • q641.3 I
Eier
  • Åmli
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1991
Noter
  • 1. utgave 1988 Godkjent av Rådet for videregående opplæring, 1990
ISBN
  • 82-584-0121-1
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1
*00119560
*008       1991           a          00nor 2
*015  $a912647
*015  $a0019213$bBIBBI
*019  $dL
*020  $a82-584-0121-1$bib.
*08231$a641.3$zh
*090  $bq$c641.3$dI
*100 0$aInnli, Kjell E.$jn.
*24510$aMatvarekunnskap$bkokk-, servitør- og husstellfag$cKjell E. Innli, Helge Helmersen
*250  $a2. utg., bokmål[utg.]
*260  $aOslo$bYrkeslitteratur$c1991
*300  $a246 s.$bill. (noen kol.)
*500  $a1. utgave 1988
*500  $aGodkjent av Rådet for videregående opplæring, 1990
*650 1$aMatvarer og matlaging$xLærebøker$1641.3$2BS
*700 0$aHelmersen, Helge$eMedforf.$jn.
*850  $aÅmli
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til