Åmli folkebibliotek

   
Mai og Juni: mysteriet Mai
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
 • Mai og Juni: mysteriet Mai
Language
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Seriesvolume
 • 1
Year
 • 2018
Summary, etc
 • Så lenge Mai kan huske har hun vært usynlig. Ingen andre enn mamma og Rolf vet at hun finnes. Helt til det en dag dukker opp en ukjent gjest i baren på hotellet. Et spesielt vennskap oppstår. Men det blir ikke helt uproblematisk når Mai, som har levd så beskyttet, må forholde seg til grenseløse Juni. Til slutt vinner vennskapet over forskjellene, og de to jentene erfarer hvor mye et vennskap kan bety når alt står på spill. Dette er en fortelling om to uvanlige venner, om noen ganske uvanlige utfordringer og det å bli sett som den man er. De to venninnene med sine utfordringer med å være usynlige har også vanlige ungdomsutfordringer som vennskap, misunnelse, kjærlighet, pubertet og rettferdighet. Har fargerike illustrasjoner, drama, magisk realisme, gjenkjennbar tematikk og fantasi. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
 • 9788205516489
Available
 • 1/1
Waiting
 • 0 (0)
*000   cam     5
*00138685
*008           j     10nob 2
*015 $a0547058$bBIBBI
*019 $bl$dR
*020 $a9788205516489$bib.$cNkr 249.00
*100 0$aAsk, Lene
*245 $aMai og Juni$bmysteriet Mai
*260 $bGyldendal$c2018
*440 $v1
*520 $aSå lenge Mai kan huske har hun vært usynlig. Ingen andre enn mamma og Rolf vet at hun finnes. Helt til det en dag dukker opp en ukjent gjest i baren på hotellet. Et spesielt vennskap oppstår. Men det blir ikke helt uproblematisk når Mai, som har levd så beskyttet, må forholde seg til grenseløse Juni. Til slutt vinner vennskapet over forskjellene, og de to jentene erfarer hvor mye et vennskap kan bety når alt står på spill. Dette er en fortelling om to uvanlige venner, om noen ganske uvanlige utfordringer og det å bli sett som den man er. De to venninnene med sine utfordringer med å være usynlige har også vanlige ungdomsutfordringer som vennskap, misunnelse, kjærlighet, pubertet og rettferdighet. Har fargerike illustrasjoner, drama, magisk realisme, gjenkjennbar tematikk og fantasi. Fortelling for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
*532 $aKulturfond
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Et mystisk og uvanlig vennskap. Ny, spennende serie for sluklesere. Mai har vært usynlig så lenge hun kan huske. Ingen andre enn mamma og Rolf vet at hun finnes. Helt til det en dag dukker opp en ukjent gjest i baren på hotellet. Et spesielt vennskap oppstår. Men det blir ikke helt uproblematisk når Mai, som har levd så beskyttet, må forholde seg til grenseløse Juni. Til slutt vinner vennskapet over forskjellene, og de to jentene erfarer hvor mye et vennskap kan bety når alt står på spill. Mai og Juni er første bok av fem i serien Mysteriet Mai for bokslukere.

Send to
IdStatusDue dateOwnerShelf
Ex1Available Åmli bibliotekb